Produkter

Vælg en varekategori

VAREKATEGORIER

Viser alle 3 resultater

Forsegling af betongulv – stærke materialer skal også beskyttes

Hos ECOBETON er vi specialister inden for imprægneringsprodukter til betonkonstruktioner og cementbaserede belægninger. Derfor producerer og leverer vi også vores egne, giftfrie og miljøvenlige beton forseglere til alt fra rådgivere på byggeprojekter, arkitektfirmaer og entreprenørfirmaer, der ønsker en solid og holdbar konstruktion. Beton er som bekendt et fantastisk slidstærkt materiale, og det skal det jo helst også fortsætte med at være. Dertil er beton forsegler et ideelt beskyttelsesprodukt, der er aktuelt for jer, der dagligt slider eller vil komme til at slide på jeres betonkonstruktioner og cementbaserede belægninger.

Derfor skal du bruge betonforsegler

Beton forsegler er målrettet alle former for bygningskonstruktioner, der helt eller delvist er konstrueret af beton. Det er en overfladebehandling, der har til formål at forsegle de evner, som beton besidder, så I kan få mest muligt ud af materialet på lang sigt. Beton forsegler egner sig både til indvendige og udvendige overflader, hvor det forsegler betonkonstruktioner, der udsættes for diverse vejr- og vindforhold, tunge maskiner og fugt. Vi udnytter den særligt til indendørsbrug, hvor beton forsegler gør gulvet modstandsdygtigt overfor spildmateriale samt gør gulvet mere rengøringsvenlig. Det forlænger med andre ord cementbaserede belægningers ydeevne på længere sigt, deres modstandsdygtighed, og så farver det ikke belægningen ved brug.

Gå på opdagelse i vores udvalg af giftfrie beton forseglere

Hos ECOBETON finder du i øjeblikket to af vores egenproduceret og giftfrie beton forseglere, der egner sig til forskellige typer af cementbaserede belægninger: Ecobeton Sealer og Ecobeton Sealer industri. Under hvert produkt kan du læse mere om, hvad de hver især evner, så du kan finde den rigtige type til lige præcis dit behov. Dette kan vi selvfølgelig også hjælpe med, så tøv ikke med at rette henvendelse til os. Fælles for dem begge er dog, at de er modstandsdygtige over for mekanisk påvirkning, forlænger overfladens holdbarhed og er næsten lugtfrie.

Kontakt os allerede i dag

Kyndige medarbejdere sidder klar til at rådgive jer på e-mail info@ecobeton.dk såvel som på telefonnummeret 28 19 88 60. I kan også gøre brug af vores kontaktformular på hjemmesiden, og så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud til jeres virksomhed.

Scroll to Top

Anmod om brugeradgang

Ønsker du at handle her på siden, skal du først godkendes som bruger. Udfyld formularen herunder, og så vender vi tilbage til dig.