Produkter

Vælg en varekategori

VAREKATEGORIER

Viser alle 3 resultater

Betonbinder – multifunktionelle produkter til reparation af betongulv

Hos ECOBETON har vi i knap 20 år leveret kvalitetsstærke produkter til behandling, beskyttelse og reparation af betongulv, mursten, træ og natursten. Stærke materialer som fx beton har også brug for beskyttelse, så de kan blive ved med at yde efter deres bedste evne, og derfor finder du her hos ECOBETON en række produkter til netop dette.

Er din betonkonstruktion eller cementbaserede belægning revnet, eller planlægger du at give en bedre sammenhængsstyrke til din konstruktion fra start?

Sådan anvendes betonbinder

Betonbinder kan først og fremmest bruges som et bindemiddel i beton for at give en stærk vedhæftning til dit underlag og en god sammenhængsstyrke, så din konstruktion er mindre disponibel overfor revner og lignende.  Hvis uheldet allerede har været ude, og der har dannet sig revner i din belægning eller konstruktion, kan du også bruge vores betonbinderen Bonding Agent i cementbaserede mørtler til reparationer og generelt overfladebehandling.

Betonbinder er med andre ord med til at forbedre eller genvinde de egenskaber, der allerede er indeholdt i mørtel og beton, så du kan få den bedst mulige fleksibilitet, trykstyrke og modstandsdygtighed tilført din konstruktion. Hos ECOBETON sidder vi altid klar til at vejlede dig som kunde og virksomhed i, hvordan du mest hensigtsmæssigt bruger vores produkter, så du kan komme godt i mål med dit byggeprojekt.

Tag kontakt til os allerede i dag for at høre mere om reparation af betongulv

Hos ECOBETON sidder der altid kyndige medarbejdere klar til at besvare eventuelle spørgsmål og matche dig med det helt rigtige produkt til dit behov.

Vi er vant til at vejlede alt fra arkitekter til rådgivere på byggeprojekter og entreprenørfirmaer, og I kan tage kontakt til os på e-mail info@ecobeton.dk såvel som på telefonnummeret 28 19 88 60. I kan også gøre brug af vores kontaktformular på hjemmesiden, og så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud til jeres virksomhed.

Scroll to Top

Anmod om brugeradgang

Ønsker du at handle her på siden, skal du først godkendes som bruger. Udfyld formularen herunder, og så vender vi tilbage til dig.