Vi beskytter dine betongulve

Læs mere OM ECOBETON

Vores historie

Ecobeton Danmark ApS startede i 2004 og sælger produkter til behandling af beton, tegl, puds, natursten samt træ.
Vores produkter anvendes til imprægnering og beskyttelse af nye konstruktioner og reparation / vedligeholdelse af eksisterende konstruktioner. Behandlingerne giver god økonomi gennem øget styrke og langsigtet holdbarhed.

Ecobeton Danmark er en del af Ecobeton gruppen, som er repræsenteret i Europa med uafhængige distributører. I fællesskab markedsfører vi vores produkter og løsninger. Vi arbejder løbende sammen om at udvikle nye produkter og har erfaring på områder som forsegling af beton, fugtproblemer, belægninger og diamantslibning.
Ecobeton International blev grundlagt i 1993 og er en teknologisk virksomhed, der leverer systemer og løsninger til byggebranchen for produkter såsom beton, flydemørtel, mursten og træ.
Vi er specialiseret navnlig indenfor imprægneringer til betonkonstruktioner og cementbelægninger for reparationer og dekorative designs. Vi har altid lagt stor vægt på forsknings- og undersøgelses aktiviteter, navnlig med henblik på udvikling af miljømæssig bæredygtige produkter.

Vores produkter har opnået CE-mærket. Vores imprægneringer er baseret på teknologi, der går tilbage til 1800-tallet.
Vi har et stærkt fokus på miljøvenlighed og kvalitet af råvarer, produktion og pakning i vores egne faciliteter i Italien og Norge.

Vores Miljøsyn

Ecobeton har altid tænkt på de miljømæssige udfordringer og fokuseret opmærksomheden på miljøvenlige produkter. Ecobeton’s produktion og produkter er stærkt påvirket af vores ønske om at minimere dets indvirkning på miljøet.

Energi til Ecobeton produktionsfaciliteter kommer hovedsageligt fra vedvarende energikilder.

Fordelene

Scroll to Top

Anmod om brugeradgang

Ønsker du at handle her på siden, skal du først godkendes som bruger. Udfyld formularen herunder, og så vender vi tilbage til dig.