Ecobeton Sealer Industri (5 liter)

SKU: 0008 Kategori:

Ecobeton Sealer Industri er en beskyttende beton sealer til cementbaserede belægninger, som f.eks. slebet og poleret betongulve, Ercole og Microbond. Produktet fås i halvblank version.

Det er ufarvet, gulner ikke, er ekstremt modstandsdygtig og øger fladens og belægningens holdbarhed. Derudover er den meget modstandsdygtig over for mekanisk påvirkning og hård trafik. Desuden standser produktet indtrængen af olier og forureningsmidler, er anti-graffiti og resistent overfor aggressive forurenende stoffer. Ecobeton Sealer Industri er uden opløsningsmidler, svag lugt, lav VOC og 100% modstandsdygtig overfor UV-stråler.

Med en beton sealer beskytter du din betonoverflade og forlænger overfladens holdbarhed.

Ecobeton Sealer Industri er et to-komponent produkt, der er nemt at påføre.

Specifikationer

Ecobeton Sealer Industri (ESI) påføres på tør og sugende beton. Før påføring, kontroller, at fladen er ren og at der ikke er olier eller rester fra tidligere behandlinger. Produktet påføres i tynde lag. To lag er sædvanligvis tilstrækkeligt, men det kommer an på betonens porøsitet.

Omryst produktet før brug. Komp. 1blandes med komp. 2. Rør rundt med boremaskine med piskeris. Lad blandingen hvile i nogle minutter og hæld derefter over på spray eller pumpe. Potlife på produktet er mellem 45 og 90 minutter.

Det er muligt at påføre ESI med spraypumpe, airless forstøver eller mikrofiber rulle. Det andet lag må først påføres, når det første lag er tørt og kan tåle gangtrafik (sædvanligvis 45-180 minutter afhængig af temperatur og ventilation). Det andet lag SKAL påføres ved brug af T-bar mikrofiber applikator eller rulle med korte hår. Pas på, ikke at påføre en for stor mængde.

ESI påføres ved en temperatur, mellem 5 og 30°C. Andet lag tørrer sædvanligvis efter 3 til 8 timer, afhængigt af rummets temperatur og ventilation. Efter påføring, er det muligt at rengøre redskaberne med vand og sæbe. Let trafik er tilladt efter 16-24 timer, og svær køretøjstrafik efter 24-48 timer. ESI hærder og opnår sin max styrke på 7-10 dage ved 20°C. Undgå at udsætte produktet for alt for lave temperaturer, samt fugt og vand i minimum 48 timer efter påføring.

Alle test samt beregning af dækkeevne er udført på slebet og poleret betongulv. Produktet skal ikke fortyndes. Det er klar til brug.

ESI bruges som beskyttende overfladebehandling på cementbaserede belægninger, industrielle gulve eller slebet og poleret beton. Produktet kan også anvendes ved små lagtykkelser, som Ercole® og Microbond® og microcement.

Dækkevene 1 liter rækker til 15 – 20 m2 ved 2 påføringer
Udseende Mælkehvid væske
Lugt Svag
Holdbarhed I forseglet stand 12 måneder

Ønskes 100% væsketæt overflade ved slebet og poleret beton/poleret flydemørtel bruges følgende opbygning:

  • Imprægnering med Evercrete®
  • Topforsegling med Ecobeton Sealer Industri (2-3 lag.

OBS: Vær opmærksom på at spartle porehuller.

Scroll to Top

Anmod om brugeradgang

Ønsker du at handle her på siden, skal du først godkendes som bruger. Udfyld formularen herunder, og så vender vi tilbage til dig.