Ecobeton Sealer (5 liter)

SKU: 0007 Kategori:

Ecobeton Sealer er en beskyttende betonforsegling til cementbaserede belægninger, som f.eks. flydemørtel, microcement samt slebet og poleret beton. Produktet fås i mat version.

Det er ufarvet, gulner ikke, er ekstremt modstandsdygtig og øger fladens og belægningens holdbarhed. Derudover er den meget modstandsdygtig over for mekanisk påvirkning.

Betonforsegleren gør betonen mere slidstærk, men ligeledes nemmere at rengøre, så den cementbaserede belægning holder sig pæn i længere tid. Med en betonforsegler vil din betonoverflade vare længere.

Produktet har god kemisk resistens, men tåler ikke motor- og hydraulikolie. Den er næsten lugtfri, uden opløsningsmidler og lav VOC. Ecobeton Sealer er et en-komponent produkt, der er nemt at påføre.

Specifikationer

Ecobeton Sealer (ES) påføres på tør og sugende beton. Før påføring, kontroller, at fladen er ren og at der ikke er olier eller rester fra tidligere behandlinger. Produktet påføres i tynde lag. Tre lag er sædvanligvis tilstrækkeligt, men det kommer an på betonens porøsitet.

Omryst produktet før brug. Rør rundt med boremaskine med piskeris. Lad blandingen hvile i nogle minutter og hæld derefter over på spray eller pumpe.

Det er muligt at påføre ES med spraypumpe, airless forstøver og 3. påføring med mikrofiber rulle. Det andet lag må først påføres, når det første lag er tørt (sædvanligvis 15-30 minutter afhængig af temperatur og ventilation). Det tredje/sidste lag bør påføres ved brug af T-bar mikrofiber applikator eller rulle med korte hår. Pas på, ikke at påføre en for stor mængde. Det tredje lag kan påføres efter 20-40 minutter afhængig af temperatur og ventilation.

ES påføres ved en temperatur, mellem 5 og 30°C. Efter påføring, er det muligt at rengøre redskaberne med vand og sæbe. Let trafik er tilladt efter 2 timer, og svær køretøjstrafik efter 8 timer. ES hærder og opnår sin max styrke på 7-10 dage ved 20°C. Undgå at udsætte produktet for alt for lave temperaturer og fugt i 12-36 timer efter påføring. Almindelig forekommende rengøringsmidler med pH-værdi på 7-9 kan bruges til rengøring, dog først når ES er afhærdet.

Alle test samt beregning af dækkeevne er udført på slebet og poleret betongulv.

Produktet skal ikke fortyndes. Det er klar til brug.

Ecobeton Sealer bruges som beskyttende overfladebehandling på cementbaserede belægninger, industrielle gulve eller slebet og poleret beton. Produktet kan også anvendes ved små lagtykkelser, som ErcoleMicrobond og microcement.

 

Dækkevene 1 liter rækker til 9 m2 ved 3 påføringer
Dvs. ca. 110 g/m2
Udseende Mælkehvid væske
Lugt Svag
Holdbarhed I forseglet stand 12 måneder

Ønskes 100% væsketæt overflade ved slebet og poleret beton/poleret flydemørtel bruges følgende opbygning:

  • Imprægnering med Evercrete V i slibeprocessen
  • Forsegling med Ecobeton Sealer (3 påføringer)

OBS: Vær opmærksom på at spartle porehuller.

Scroll to Top

Anmod om brugeradgang

Ønsker du at handle her på siden, skal du først godkendes som bruger. Udfyld formularen herunder, og så vender vi tilbage til dig.