Produkter

Vælg en varekategori

VAREKATEGORIER

Viser et enkelt resultat

Støvbinder – tætner og forstærker beton

Hos ECOBETON har vi i knap 20 år leveret kvalitetsstærke produkter til behandling, beskyttelse og reparation af beton, mursten, træ og natursten. Når det kommer til forsegling og imprægnering har vi en bred serie af vores egenproduceret, miljøvenlige produkter af kompromisløs kvalitet.

Alle vores produkter er udviklet med omtanke for miljøet og med henblik på at forbedre eller genvinde de egenskaber, der er en naturlig del af materialer som beton og mursten. Med vores produkter kan ethvert byggeprojekt med andre ord få de bedste forudsætninger for at opnå et kvalitetsstærkt resultat. I den forbindelse er vores støvbinder en uundværlig tilføjelse til at tætne og forstærke din betonkonstruktion.

 

Derfor skal du huske støvbinder til din betonkonstruktion

Vores støvbinder, Eco Concrete Cure, kan mere end blot at reducere støvgener. Støvbinding er først og fremmest et forseglingsmateriale, der har til formål at forstærke slidstyrken af din betonoverfalde og gøre den mere resistent overfor kemikalier. Derudover forhindrer vores støvbinder fordampning af vand i overfladen uden at danne overfladefilm eller ændre på hverken kulør eller struktur.

Vores støvbinder vil efterlade dig med et mere tætnet og stærkere beton, da den baserer sig på natriumsilikat, der forsegler porer i betonen. Hos ECOBETON sidder vi altid klar til at vejlede dig i forbindelse med køb, så vi er sikre på, at du har fundet det rigtige match til opgaven.

Kontakt os og hør mere om vores produkter

Der sidder altid kyndige medarbejdere klar til at gå i dialog med dig som kunde og virksomhed, så I sammen kan finde den bedste løsning til at dække dine behov, udfordringer og ønsker.

Vi er vant til at vejlede alt fra arkitekter til rådgivere på byggeprojekter og entreprenørfirmaer, og I kan tage kontakt til os på e-mail info@ecobeton.dk såvel som på telefonnummeret 28 19 88 60. I kan også gøre brug af vores kontaktformular på hjemmesiden, og så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud til jeres virksomhed.

Scroll to Top

Anmod om brugeradgang

Ønsker du at handle her på siden, skal du først godkendes som bruger. Udfyld formularen herunder, og så vender vi tilbage til dig.