Produkter

Vælg en varekategori

VAREKATEGORIER

Viser alle 4 resultater

Betonimprægnering – forlæng ydeevnen for betonkonstruktioner

Hos ECOBETON har vi i knap 20 år leveret kvalitetsstærke imprægneringsprodukter til byggebranchen. I den forbindelse har vi rådgivet alt fra arkitekter til entreprenørfirmaer om vigtigheden af at forsegle og imprægnere selv slidstærke materialer som fx beton for at vedligeholde materialets ydeevne og holdbarhed. Her på siden finder du derfor nogle af markedets bedste imprægneringsløsninger til både beton, mursten og træ, så du kan skabe de bedst mulige forudsætninger for din bygningskonstruktion.

Vandtæt beton – opnå et sikkert fundament og sundt indeklima

Beton er et utroligt slidstærkt materiale, og det skal det jo gerne blive ved med at være. Derfor bør betonimprægnering være en naturlig del af enhver byggeproces, hvori der indgår cementbaserede konstruktioner. I vores udvalg finder du vores eget produkt til fugtspærring af betongulve, EverCrete, der er organisk, baseret på naturlige mineraler, og som er ganske lugtfri. Med dette imprægneringsprodukt sikrer I vandtætte betonkonstruktioner ved nybyggeri såvel som ved renovering.

Når du behandler fladerne med dette produkt, vil den trække ind i betonen og lægge et tyndt lag af glas på porevæggene og sikre 100% vandtæt beton. Det er ganske enkelt at påføre og inkluderer ingen risici for sundheden af jeres indeklima. Fugt i din betonkonstruktion kan være med til at skabe et direkte sundhedsskadeligt indeklima og give problemer med skimmelsvamp og lignende, og derfor skal du altid huske imprægnering i dit byggeprojekt.

Vi er klar til at lære dig mere om vores produkter og rådgive dig i forbindelse med, hvordan du bruger dem mest hensigtsmæssigt. Ønsker du en fuld forsegling af din betonkonstruktion, kan du læse mere om vores egenproduceret og giftfrie produkter lige her.

Miljøvenlig træbeskyttelse – længere holdbarhed

For at sikrer dig mod nedbrydelse af træ, er det vigtigt at få beskyttet det på bedste vis. Vores miljøvenlige imprægneringsmiddel til træ, Everwood®, er det sikre valg for at forhindre meldug, svampe, bakterier, termitter og insekter. Everwood® trænger dybt ind i træfibrene og absorberes i træet, for derefter at indgå som en varig barriere og beskytte mod absorbering af vand og fugt. Alt dette er med til at tredoble træets brugbare livscyklus. Længere levetid for behandlet træ, mindre vedligeholdelse og færre træer skåret i vores verden.

Everwood® er særlig effektiv til at reducere brændbarheden af træ.

Effektiv og usynlig imprægnering af sten og mursten

Selv mursten har brug for beskyttelse mod nedbrydning. Brickcover® er et imprægneringsmiddel, der trænger dybt ind i alle absorberede materialer og efterlader en naturlig overflade. Brickcover® danner en vandtæt barriere, der gør materialet uigennemtrængeligt for vand og beskytter den mod stoffer i atmosfæren, men tillader den naturlige åndbarhed.

Ønsker du et effektivt, usynligt og mere bæredygtigt imprægneringsmiddel til mursten, så er Brickcover® det rigtige valg.

Kontakt os og hør mere om vores imprægneringsprodukter

Hos ECOBETON er vi specialister i imprægneringsprodukter, betonkonstruktioner og cementbaserede belægninger, og du kan derfor trygt kontakte os, hvis du søger kvalitetsstærke materialer til netop dette.

Vi er klar til at rådgive dig på e-mail info@ecobeton.dk såvel som på telefonnummeret 28 19 88 60. I kan også gøre brug af vores kontaktformular på hjemmesiden, og så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud til jeres virksomhed.

Scroll to Top

Anmod om brugeradgang

Ønsker du at handle her på siden, skal du først godkendes som bruger. Udfyld formularen herunder, og så vender vi tilbage til dig.