Behandling af betongulv

BESKYTTER DIN BETON HELT FRA BUNDEN

Beskyt og forlæng levetiden på din beton med vores CE-mærkede, miljøvenlige kvalitetsprodukter.

Vores produkter

Ecobeton har altid tænkt på de miljømæssige udfordringer og fokuseret opmærksomheden på miljøvenlige produkter. Ecobeton’s produktion og produkter er stærkt påvirket af vores ønske om at minimere dets indvirkning på miljøet.
Energi til Ecobeton produktionsfaciliteter kommer hovedsageligt fra vedvarende energikilder.

Ecobetons historie

Ecobeton blev grundlagt i år 1993 og har siden da etableret sig som en førende leverandør af produkter til behandling af betongulve, tegl, puds, natursten og træ. Ecobeton Danmark startede i 2004. Vi har mange års erfaring inden for imprægnering og beskyttelse af bygningskonstruktioner, samt reparation og vedligeholdelse af eksisterende konstruktioner.  

Produkter til behandling af betongulve

Som specialist er Ecobeton stolt over at kunne tilbyde et bredt udvalg af produkter til behandling af betongulve til virksomheder i forskellige sektorer. Vi arbejder løbende sammen med resten af Ecobeton gruppen om at udvikle nye produkter og har stor ekspertise indenfor forsegling af beton, fugtproblemer, belægninger og diamantslibning.

Bæredygtighed

Vores imprægnering er baseret på teknologi, som går helt tilbage til 1800-tallet. Flere af vores produkter er CE-mærket, hvilket er jeres garanti for kvalitetsprodukter. Vi stræber efter at tilbyde miljøvenlige produkter og løsninger, der minimerer indvirkningen på naturen, derfor er vores produktionsfacilitet hovedsageligt fra vedvarende energi.

Kontakt Ecobeton i dag

Skab et holdbart betongulv med Ecobetons produkter til behandling af beton. Vores erfaring og ekspertise sikrer, at du får resultater af høj kvalitet og en effektiv behandling af dit betongulv. Tag kontakt til os i dag på Tlf.: +45 28 19 88 60 eller på mail på Mail: info@ecobeton.dk for at få et godt tilbud.

Kontakt os

Har du brug for hjælp? Så er vi klar til at rådgive dig om vores produkter, så du får den bedste løsning. Udfyld formularen herunder, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Scroll to Top

Anmod om brugeradgang

Ønsker du at handle her på siden, skal du først godkendes som bruger. Udfyld formularen herunder, og så vender vi tilbage til dig.