Beton Sealer (3 liter)

SKU: 0008 Kategori:

2.250.00 DKK ex. moms

Endurable Sealer G1 er en beskyttende beton sealer til cementbaserede belægninger, som f.eks. slebet og polerede betongulve, Ercole og Microbond. Produktet fås i halvblank version.

Det er ufarvet, gulner ikke, er ekstremt modstandsdygtig og øger fladens og belægningens holdbarhed. Derudover er den meget modstandsdygtig over for mekanisk påvirkning og hård trafik.Desuden standser produktet indtrængen af olier og forureningsmidler, er anti-graffiti og resistent overfor aggressive forurenende stoffer. Endurable Sealer G1 er uden opløsningsmidler, næsten lugtfri, ingen VOC og 100% modstandsdygtig overfor UV-stråler.

Med en beton sealer beskytter du din betonoverflade og forlænger overfladens holdbarhed.

G1 er et to-komponent produkt, der er nemt at påføre.

Specifikationer

Endurable Sealer G1 påføres på tør og sugende beton. Før påføring, kontroller, at fladen er ren og at der ikke er olier eller rester fra tidligere behandlinger. Produktet påføres i tynde lag. To lag er sædvanligvis tilstrækkeligt, men det kommer an på betonens porøsitet.

Omryst produktet før brug. 1 del komp. 1: 2 dele komp. 2 blandes derefter tilsættes 2 dele vand. (Eksempel: 1 liter komp.1 til 2 liter komp. 2 blandes. Blandingen tilsættes 6 liter vand). Rør rundt med boremaskine med piskeris. Lad blandingen hvile i nogle minutter og hæld derefter over på spray eller pumpe. Potlife på produktet er mellem 45 og 90 minutter.

Det er muligt at påføre G1 med spraypumpe, airless forstøver eller mikrofiber rulle. Det andet lag må først påføres når det første lag er tørt og kan tåle gangtrafik (sædvanligvis 45-180 minutter afhængig af temperatur og ventilation). Det andet lag SKAL påføres ved brug af T-bar mikrofiber applikator eller rulle med korte hår. Pas på, ikke at påføre en for stor mængde.

G1 påføres ved en temperatur, mellem 5 og 30°C. Andet lag tørrer sædvanligvis efter 3 til 8 timer, afhængigt af rummets temperatur og ventilation. Efter påføring, er det muligt at rengøre redskaberne med vand og sæbe. Let trafik er tilladt efter 16-24 timer, og svær køretøjstrafik efter 24-48 timer. G1 hærder og opnår sin max styrke på 7-10 dage ved 20°C. Undgå at udsætte produktet for alt for lave temperaturer, samt fugt og vand i minimum 48 timer efter påføring.

Alle test samt beregning af dækkeevne er udført på slebet og poleret betongulv, der er imprægneret med Evercrete® V (natriumsilikat).

G1 bruges som beskyttende overfladebehandling på cementbaserede belægninger, også ved små lagtykkelser, som Ercole® og Microbond® eller på industrielle gulve.

Dækkevene 1 liter rækker til 25 -30 m2 ved 2 påføringer
Udseende Mælkehvid væske
Lugt Særegen
Holdbarhed I forseglet stand 12 måneder

Ønskes 100% væsketæt overflade ved slebet og poleret beton/poleret flydemørtel bruges følgende opbygning:

  • Imprægnering med Evercrete®
  • Topforsegling med G1 (3 lag)
  • Ønskes mat overflade, afsluttes der med F1
Scroll til toppen

Anmod om brugeradgang

Ønsker du at handle her på siden, skal du først godkendes som bruger. Udfyld formularen herunder, og så vender vi tilbage til dig.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.