Betonforsegler (5 liter)

SKU: 0007 Kategori:

2.000.00 DKK ex. moms

Endurable Sealer F1 er en beskyttende betonforsegling til cementbaserede belægninger, som f.eks. Ercole, Microbond samt slebet og poleret beton. Produktet fås i mat version.

Det er ufarvet, gulner ikke, er ekstremt modstandsdygtig og øger fladens og belægningens holdbarhed. Derudover er den meget modstandsdygtig over for mekanisk påvirkning.

Betonforsegleren gør betonen mere slidstærk, men ligeledes nemmere at rengøre, så den cementbaserede belægning holder sig pæn i længere tid. Med en betonforsegler vil din betonoverflade vare længere.

Produktet har god kemisk resistens, men tåler ikke motor- og hydraulikolie. Den er næsten lugtfri, uden opløsningsmidler og ingen VOC.F1 er et en-komponent produkt, der er nemt at påføre.

Specifikationer

F1 påføres på tør og sugende beton. Før påføring, kontroller, at fladen er ren og at der ikke er olier eller rester fra tidligere behandlinger. Produktet påføres i tynde lag. Tre lag er sædvanligvis tilstrækkeligt, men det kommer an på betonens porøsitet.

Omryst produktet før brug. Det skal blandes 1:1 med vand. Rør rundt med boremaskine med piskeris. Lad blandingen hvile i nogle minutter og hæld derefter over på spray eller pumpe.

Det er muligt at påføre F1 med spraypumpe, airless forstøver eller mikrofiber rulle. Det andet lag må først påføres når det første lag er tørt (sædvanligvis 15-30 minutter afhængig af temperatur og ventilation). Det andet og tredje lag SKAL påføres ved brug af T-bar mikrofiber applikator eller rulle med korte hår. Pas på, ikke at påføre en for stor mængde. Det tredje lag kan påføres efter 20-40 minutter afhængig af temperatur og ventilation.

F1 påføres ved en temperatur, mellem 5 og 30°C. Efter påføring, er det muligt at rengøre redskaberne med vand og sæbe. Let trafik er tilladt efter 2 timer, og svær køretøjstrafik efter 8 timer. F1 hærder og opnår sin max styrke på 5-7 dage ved 20°C. Undgå at udsætte produktet for alt for lave temperaturer og fugt i 12-36 timer efter påføring.

Alle test samt beregning af dækkeevne er udført på slebet og poleret betongulv, der er imprægneret med Evercrete V (natriumsilikat).

F1 bruges som beskyttende overfladebehandling på cementbaserede belægninger, også ved små lagtykkelser, som ErcoleMicrobond, industrielle gulve eller slebet og poleret beton.

EverCrete ® V bør påføres i to lag med en lavt tryk pumpe, kost eller pensel på overflader rene og fri for fedt og olierester.
Påfør første lag og lad det virke i ca 30 min, dog ingen udtørring.

Påfør andet lag ”vådt i vådt”.Påfør vand på nystøbt beton dagen før, hvis det ikke allerede er fugtigt. Påfør nedefra og op på lodrette flader. Rør produktet grundigt før brug.

Dækkevene 1 liter rækker til 30-40 m2 ved 1. påføring
1 liter rækker til 40-50 m2 ved følgende påføringer
Udseende Mælkehvid væske
Lugt Særegen
Holdbarhed I forseglet stand 12 måneder

Ønskes 100% væsketæt overflade ved slebet og poleret beton/poleret flydemørtel bruges følgende opbygning:

  • Imprægnering med Evercrete V
  • Forsegling med F1 (3 lag)
  • Ønskes halvblank overflade afsluttes der med G1
Scroll til toppen

Anmod om brugeradgang

Ønsker du at handle her på siden, skal du først godkendes som bruger. Udfyld formularen herunder, og så vender vi tilbage til dig.